Web Analyse

Hvilket værktøj?

Det værktøj jeg bruger til at analysere hjemmesider med hedder ‘Rank Tracker’ og det måler hjemmesidens placeringer på Google for indtastede søgeord. Fremgangsmåden er den, at man vælger, hvilke søgeord man gerne vil have en analyse for, og så ser programmet hvordan man ligger. Derefter kan man lave noget SEO-optimering, for at forsøge at forbedre sine placeringer – og så lave en analyse igen efter en måneds tid og se om én placeringer her forbedret sig.

Er det vigtigt

Det er så det rigtigt gode spørgsmål. Jeg vil anbefale folk at gøre det, hvis man ikke får det ud af sin hjemmeside som man godt kunne tænke sig. Eller hvis man overvejer om der er mere at hente fra den. Men man skal ikke bare analysere sine resultater, bare for at gøre det. Hvis man har travlt nok og laver nok omsætning – så vent med analysen til det passer bedre ind.

Vejledning i brugen af værktøjet

Fremfor at jeg lavede en introduktion til Rank Tracker, så tænkte jeg at jeg lige så godt kunne linke til en video, der allerede var lavet (så jeg ikke skulle til at opfinde hjulet igen).