Hjemmesider / Webdesign

Hvad er en hjemmeside?

Der er mange der tror at en hjemmeside bare er som en fin statue, til at tiltrække kunder. Der er mange der betragter det for at være noget tilsvarende en butik-facade på en gammel skomager-forretning; ‘noget der skal se pænt ud, så folk har lyst til at handle med den givne forretning’. Men en hjemmeside er et værktøj som man kan lære at bruge på forskellige måder!

Hjemmeside = fiskestang

Jeg ville sige, at en hjemmeside er for en forretningsdrivende – hvad en fiskestang er for en fisker. Der er et utal af forskellige ligner og kroge man kan komme på en fiskestang – og resultatet er voldsomt varierende. Når det er sagt – så er der masser af forskellige søer og hav som man kan fiske i. På samme måde, kan man også vælge, hvor henne at man gerne vil eksponere sin hjemmeside (både geografisk og på nettet).

Det er et FANTASTISK værktøj!! 🙂

Hvorfor købe en hjemmeside hos Loop Webdesign

Jeg er ikke meget for at sætte fjer i egen hat, men lad mig forsøge alligevel. Loop Webdesign er jo kun én gut: Zeth Odderskov. Så her vil du kunne snakke med teknikeren og sælgeren, på samme tid. Jeg tilstræber en ydmyg holdning, men er ikke bange for at sige min mening, hvis jeg hører noget der er helt ude i hegnet. Og tro mig, når jeg siger – at jeg har stødt på min mængde dumme ideer.

Som selvstændig ved jeg, hvor vigtigt det er at tjene sine penge tilbage. Hvis man ikke tjener flere penge på en ny hjemmeside, så bør man lade være med at investere i én!

Når det er sagt, er der mange forskellige måder og ting man kan gøre ved en hjemmeside. Hvis du vil høre, hvad jeg anbefaler dig ifht. din løsning – så skriv til mig ved at klikke her, og skriv at du godt kunne tænke dig at høre mine anbefalinger.

Hvordan laver jeg mine hjemmesider?

Jeg koder altid mine hjemmesider i WordPress – hvor at jeg laver mit eget tema til hver hjemmeside. Det er det jeg har bedst erfaring med og det er der at jeg hurtigst kan lave mest.

Jeg hører ofte folk klantre ‘WordPressere’ for at bruge skabeloner – hvilket jeg er diamentralsk uenig i. Hvis man gratis kan anskaffe sig et helt system med login, backend, plugin-muligheder og alverdens forskellige skræddersynings-muligheder – hvorfor er det så at man foretrækker at bruge penge på at bygge det fra grunden? Det er som at sige, at man vil sy et par bukser, og derfor begynde med at tage til Australien for at barbere fårene til stoffet. Overkill! Jeg forsøger at genbruge så meget som jeg kan, for at kunne få lavet mere til mine kunder.