Om Loop

Kort om Loop

Loop Webdesign er jo bare én mand – så i stedet for at snakke om firmaet som om at det er en kæmpe koncern, så er det mere ærligt bare at snakke om, hvem Zeth Odderskov er. Zeth er en frisk og sjov fyr, der har hjertet på det rette sted. Det er vigtigt for ham, at hans kunder synes at en handel er fair – og vil strække sig enormt langt for at få sine kunder til at føle det.

Zeth er proaktivt tænkende og tilstræber altid at forbedre løsninger og arbejdsprocesser.

Forhandlingsprincip

Det er vigtigt at leverandøren selv ville have godkendt handlen, hvis rollerne var byttet. Ellers er handlen ikke fair. Dette er den mentalitet at alle tilbud bliver udarbejdet fra.

Hvordan arbejdes der?

Zeth bruger registrering af tid rigtigt meget. Så hvis du vil have at vide, hvor lang tid at der er blevet brugt på dit projekt – så sender Zeth gerne en oversigt af det.

zeth-odderskov

Kompentence-profil

Sidder du og tænker: ‘Hvilke evner besidder Zeth rent faktisk?’ Så er du kommet til den HELT rigtige del af denne hjemmeside.
Her kan du nemlig se, hvor god Zeth selv synes at han er til forskellige ting.

Den kunstneriske


Adobe Photoshop


Adobe Illustrator


Grafisk forståelse

Dette er, hvor god Zeth er til at sætte ting pænt op. Bare fordi at man er god til at bruge Photoshop, betyder det ikke, at man nødvendigvis har en grafisk forståelse.


Adobe Premiere ProDet nørdede


HTML & CSS (scripting)


Twitter Bootstrap


WordPress


PHP


MySQL


Python


Dreamweaver


Notepad 🙂


VimGoogle-ting


SEO-optimering


SEM Optimering (Google AdWords)


Google Analytics


Google Business-profiler


Google Webmastertools