SEM (Google AdWords)

Hvad er Google AdWords

For at forbi-passere alle tekniske termer, så vil jeg definere det sådan her: Det er den hurtigste og mest effektive måde at få besøgende fra Google, fra den ene dag til den anden. Man betaler godt nok også for det – men det er i min optik helt klart det værd.

Hvis man fx siger at man betaler 10-25 kroner per besøgende på sin hjemmeside, så ville folk tænke: ‘Uha, det bliver hurtigt mange penge’. Men det er det i virkeligheden ikke, hvis man bare opsætter sin Google AdWords-konto rigtigt: Forestil dig, at du har en fiskebutik og at du kan betale 10-25 kroner for at få én person ind i din fiskebutik som lige har tænkt tanken: ‘Jeg kunne egentlig godt tænke mig en ny fiskestand’. Ville det så være de 10-25 kroner værd?! … JA!!

Men igen – Google AdWords er ikke beregnet for alle. Hvis du vil vide, hvad jeg anbefaler dig (eller hvad jeg tror at dit estimerede Google AdWords-budget ville lægge på, så skriv til mig her.

Google AdWords på 1 minut